Nurselin Mutfağı Fındık Ezmeli Kurabiye Tarifi

by Kadın Sitesi Moda Güzellik Kadınca on 5 Ocak 2016 Salı

Nurselin Mutfağı nda bugün Fındık Ezmeli Kurabiye Tarifi ekranlarımıza geldi. Fındık Ezmeli Kurabiye tarifinin yapılışı ve malzemelerin neler olduğunu bloğumuzdan takip edebilirsiniz. Her gün Show tv ekranlarında yayılanan programın sunuculuğunu Nursel Ergin yapıyor. Yöresel yemeklerin yapıldığı programda bugün çay saati tariflerini içeren listeler verildi.


Fındık Ezmeli Kurabiye Tarifi

 Malzemeleri:
1,5 su bardağı un
Yarım su bardağı kakao
2 yemek kaşığı tereyağı
Yarım su bardağı toz şeker
1 adet yumurta
1 yemek kaşığı su
200 gram fındık kreması

Hazırlanışı:
Un, kakao, yumurta, toz şeker, oda sıcaklığındaki tereyağı, 1 kaşık su ve yumurta karıştırılarak yoğurulur. Hamur 2 parçaya bölünür. Her 2 parça için 2 yağlı fırın kağıdı alınır. hamur parçaları bu kağıtların üzerinde açılır. Fındık kreması hamurların üzerine sürülür. Hamurlar yağlı kağıt yardımıyla rulo halinde sarılır ve bu şekilde buzdolabına konarak yarım saat bekletilir. Dolaptan çıkınca bir parmak kalınlığında dilimlenir ve yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizilir. Kurabiyeler 180 dereceye ayarlanmış fırında 10-15 dakika kadar pişirilir. Afiyet olsun..

bugün nurselin mutfağında ne yapıldı nurselin mutfağında ne yapıldı nurselin mutfağında ne yapıldı Fındık Ezmeli Kurabiye Tarifi nurselin mutfağı hangi kanalda Nurselin Mutfağı 1.1.2016 Nurselin Mutfağı 1.1.2016 Nurselin Mutfağı 1.1.2016 bugün nurselin Fındık Ezmeli Kurabiye Tarifi mutfağında ne yapıldı bugün nurselin mutfağında ne yapıldı Nurselin Mutfağı 1.1.2016 Nurselin Mutfağı 1.1.2016 bugün nurselin mutfağında ne yapıldı bugün nurselin mutfağında ne yapıldı Nurselin Mutfağı 1.1.2016 Nurselin Mutfağı 1.1.2016 nasıl yapılır 1 ocak 2016 nurselin mutfağı tarifleri Fındık Ezmeli Kurabiye Tarifi çay saati

Blog, Updated at: 20:58

0 yorum:

Yorum Gönder