Merve Boluğur ile Adriana Lima Bir Arada

by Kadın Sitesi Moda Güzellik Kadınca on 8 Temmuz 2015 Çarşamba

Son günlerde popüler fotoğraf paylaşım sitesi  haline gelen İnstagram’da yer aldıktan sonra, en çok konuşulan fotoğraflar haline gelen bu fotoğraf, ünlü oyuncu Merve Boluğur’un binlerce takipçisi tarafından çok beğenildi ve magazin haberlerinin de gündemine oturdu bile.
Ünlü oyuncumuz, Amerika Birleşik Devletleri’nde çekilen fotoğraflarını, İnstagram’daki hesabından hayranları ile paylaşmaya devam ediyor ve hayranları tarafından büyük beğeni alıyor.

Merve Boluğur’un, özel olarak Adriana Lima ile bir araya gelerek çektirdiği fotoğraf hayranları tarafından kısa sürede büyük ses getirdi
Ünlü oyuncunun, fotoğraflarında özellikle siyah tonlarda yaptığı makyajı ve yine siyah tonlarda tercih ettiği kıyafetleri çok beğeni toplarken, daha şimdiden bazı hayranları tarafından “Merve Adriana’dan daha güzel” şeklinde yorumlar da aldı.
Merve Boluğur’un Amerika Birleşik Devletleri’nde iken çektirdiği fotoğraf

Merve Boluğur’un, Adriana Lima ile birlikte çektirdiği bu fotoğraf, sosyal medyada ve magazin bültenlerinde çok konuşulan konular arasına girdi, sizcede Merve Adrianadan daha güzel görünmüyor mu ?

Blog, Updated at: 01:21

0 yorum:

Yorum Gönder