Evli Bayanların Dikkatineee -1

by Kadın Sitesi Moda Güzellik Kadınca on 2 Eylül 2013 Pazartesi

Bayanlar genelde kıskançlık yapar. "Eşim başkasına bakıyor. Yoksa beni beğenmiyor mu? Ona kendimi daha fazla beğendirmek için neler yapmalıyım?" Diye güzellik çareleri arıyor :) Bu devirde en büyük sıkıntıları bu!

BU KONUDA DERTLİ OLAN BAYANLAR BU YAZIMI İYİ OKUYUN VE UYGULAYIN! KESİN ÇÖZÜM VE FİKİR YOLLARI :)

          Çare kimde biliyor musun? Seni Yaradan Rabbinde :) Her kapı ona çıkıyor değil mi... Ne güzel...
 Şimdi bir bakalım. Sen eşine karşı ne kadar iyisin, ne derece güler yüzlüsün ve dışarıya çıkarken kendine gösterdiğin özenin yarısını bile evde eşin için gösteriyor musun? güzelliğini başka erkeklerin dikkatini çekecek şekilde dışarıda sergilersen, bu defa başka kendini sergileyen bayanlar da senin eşinin dikkatini çeker!

Önce Allah' tan isteyeceksin ve Allah' tan gelen her şeye razı olacaksın. Sabredersen kurtuluşa erersin...

“Resulüllah (s.a.v) kadınlardan erkeklere benzeyenlere, erkeklereden de kadınlara benzeyenlere lanet etti.”(Buhari nr:5751, ebu Davut nr:4098, Ahmet b.Hambel nr:3149, Nesei nr:9161)
evlilik,namaz,tesettür
       Bu âyette Allah (cc) şimdiki ahir zamandaki bayanlardan bahsediyor. Bayanlar artık erkekleşmeye başladı; onlar gibi giyiniyor ve onlar gibi davranıyorlar. Bu hangi müslüman erkeğin hoşuna gider ki?

Siz eşinize güzel görünür ve güler yüzlü davranırsanız bu ibadet yerine geçiyor. Bunu unutmayın eşiniz sizi kırsa dahi siz ona Yaradan aşkı için iyi davranın. Bakın o zaman eşiniz sizi nasıl sevecek ve gözü sizden başkasını görmeyecek...

Blog, Updated at: 16:14

0 yorum:

Yorum Gönder