Ardanın Mutfağı nda Cipsli Parmak Tavuk Tarifini izledik, ekranlarda izlediğimiz tarif:
Cipsli Parmak Tavuk Tarifi
Cipsli Parmak Tavuk Malzemeleri;
500 gr tavuk göğüs
2 su barağı ufalanmış mısır cipsi
1 su bardağı krema
100 gram taze kaşar - Rende
1 adet yumurta
Tuz
Karabiber
2 su bardağı kırılmış mısır cipsi – bulamak için
Cipsli Parmak Tavuk Hazırlanışı;
Bir kasede krema, yumurta, kaşarpeyniri ve cipsi karıştırın, baharatlarını ekleyin. Tavukları tek tek bu harç ile kapladıktan sonra tekrar mısır cipsine buladıktan sonra fırın tepsisine dizin. 180 derecede önceden ısıtılmış fırında 20-25 dakika pişirin.
0 yorum:
Yorum Gönder